Baschet/ CSM pierde decent la MTK Budapesta

Două înfrângeri şi o victorie a obţinut până acum CSM în meciurile de pregătire

Marţi seara, fetele de la CSM au diputat un meci de pregătire în compania echipei de primă Ligă din Ungaria, MTK Budapesta, formaţie de prima jumătate a clasamentului din ţara vecină. Gruparea din capitala Ungariei s-a impus cu 87 -77 însă formaţia lui Peter Eles a avut o evoluţie curajoasă şi doar finalul de partidă le-a trădat.

Sătmărencele au jucat de la egal la egal în multe momente ale partidei cu o echipă care anul trecut le bătea, tot într-un meci de pregătire, la 40 de puncte diferenţă.

Primele două sferturi au parţinut gazdelor, 20-18 şi 22-17 pentru ca sfertul trei să fie câştigat de baschetbalistele de la CSM, 19-15. Ultimele 10 minute au fost spectaculoase, cel puţin din punctul de vedere al multelor puncte marcate şi doar oboseala de pe final a făcut ca sătmărencele să nu scoată un rezultat şi mai strâns. Unguroaicele au câştigat sfertul al patrulea cu 30-23, tabela arătând o diferenţă de 10 puncte la final.

Şi în acest meci Wampler a marcat cele mai multe puncte pentru CSM 21, urmată de Laza 16, Orosz 16, Jones 16, Cutaş 8.

“Sunt mulţumit de cum s-au mişcat fetele şi cea ce este îmbucurător este faptul că deja şi relaţiile dintre jucătoare încep să funţioneze. Încet, încet arătăm a echipă iar aceasta este cel mai important lucru. Oboseala de pe final ne-a cam trădat şi dacă eram ceva mai atente puteam obţine un rezultat mai bun ca să nu mai zic că am primit un coş de trei puncte în chiar ultima secundă.” ne-a declarat antrenorul Peter Eles.

Tot astăzi s-a întrunit Comitetul Director al clubului CSM care a hotărât ca partida din primul tur din Cupa României cu Nova Vita Târgu Mureş să nu se rejoace.În acest sens clubul sătmărean a înaintat un document oficial Federaţiei Române de Baschet pe care o înştiinţează de decizia luată.

Primul meci oficial de campionat al CSM din acest sezon, contra celor de la CSU Oradea, nu va mai avea loc pe 5 octombrie, aşa cum era programat iniţial, ci pe 8, la Oradea. Asta pentru că sala “Antonio Alexe” este ocupată pe 5 de un alt eveniment.

Distribuie:

Postaţi un comentariu