Baschet/ CSM Oradea – Timba Timișoara, ultima dispută a etapei a treia

Foto: bihon.ro

CSM Oradea și BC Timba Timișoara se vor întâlni duminică, 13 octombrie, începând cu ora 19, în Arena „Antonio Alexe” din Oradea, într-un meci din cadrul etapei a treia din Liga Națională de Baschet Masculin.

Lidererul la zi din LNBM, CSM Oradea, are un început excelent de sezon competițional 2013-2014. Bihorenii au patru victorii din tot atâtea meciuri jucate. Au câștigat de două ori cu Concordia Chiajna în cupă, în timp ce în campionat au învins pe ”U” BT Mobitelco, 76-68, respectiv pe CSU Sibiu, scor 91-74.

De cealaltă parte, „urșii” de la Timba, au izbutit o singură victorie în cele patru întâlniri. Bănățenii i-au învins clar pe cei de la Farul Constanța, scor 106-33. În Cupa României au ieșit după o dublă manșă cu CSU Ploiești, iar în prima etapă a LNBM au pierdut pe terenul celor de la Steaua, scor 62-74.

Primele confruntări dintre CSM și Timba s-au consemnat în sezonul precedent. Atunci, bihorenii și-au adjudecat ambele partidei, 83-62 la Timișoara, 79-78 pe teren propriu.

„Desigur ne așteptăm la o victorie. Este normal să ne dorim și să ne așteptăm la acest lucru. Sper din tot sufletul să nu mai pățim ceea ce am pățit sezonul trecut la întâlnirea directă cu Timba. Adică să nu ne mai chinuim pentru a obține victoria”, a declarat Cristi Achim, tehnicianul orădenilor, pentru site-ul oficial al echipei.

Brigada de arbitrii ai meciului va fi formată din trio-ul Stoica Ciprian, Podar Bogdan și Habor Adrian.

Distribuie:

Postaţi un comentariu