Baschet / CSM Oradea s-a “bătut” singură

Cu 22 de puncte marcate în meciul cu Krasnie din FIBA Eurochallenge Titus Nicoară (foto, la minge) a fost cel mai bun marcator al CSM-ului din Oradea

Baschetbaliştii de la CSM Oradea au pierdut pe mâna lor meciul disputat în deplasare în compania formaţiei Krasnie Krîlia Samara din Rusia. Gazdele s-au impus în final cu scorul de 84-75 deşi, orădenii au avut o revenire excelentă în partea a doua a meciului.

Primele două sferturi au fost la discreţia celor de la Krasnie care s-au impus cu 27-17, respectiv 31-20. La pauza mare antrenorul Cristian Achim a reuşit să-şi motiveze echipa, iar baschetbaliştii săi s-au mobilizat exemplar şi au avut o revenire frumoasă, materializată şi pe tabela de marcaj.

21-16 şi 17-10 în favoarea orădenilor a arătat tabela de scor în sferturile 3 şi 4. Nu a fost suficient şi CSM Oradea mai are şanse doar teoretice de calificare în faza următoare a FIBA Eurochallnge.

Titus Nicoară cu 22 de puncte înscrise şi 9 recuperări, respectiv Sean Denison (16 p, 9 rec şi o pasă decisivă) au fost cei mai importanţi jucători ai CSM-ului. Oradea va juca ultimul meci din cadrul grupei B pe 17 decembrie, acasă, cu Royal Gaziantep.

Distribuie:

Postaţi un comentariu