Baschet/ CSM Oradea le-a predat o lecție de baschet timișorenilor

Foto: bihon.ro

Baschetbaliștii pregătiți de Cristian Achim s-au impus sâmbătă seara pe malul Begăi, în disputa cu BC Timișoara, scor 87-79, într-o manieră mult mai clară decât o arată scorul.

Aproximativ 2.000 de fani bănățeni au asistat la cea de-a șaptea victorie din acest sezon a ocupantei primei poziții din LNBM. Bihorenii și-au adjudecat clar primele două sferturi ale jocului, 24-21, respectiv 31-16, în timp ce timișorenii s-au impus în actul trei cu 22-20 și în al patrulea, scor 20-12, însă nu a fost de ajuns pentru a întoarce soarta partidei. CSM-ul câștigă la o diferență de opt puncte, scor 87-79, și își betonează poziția de lideră în Liga Națională de Baschet Masculin.

„Scorul nu reflectă realitatea. Diferenţa a fost evident mai mare. Avem mari probele în apărare, la comunicare, se pare că nu reuşesc să transmit jucătorilor cerinţele pe care le cer, îmi asum evident. Rar mi s-a întâmplat să fiu condus la pauză cu 18 puncte. Eu tratez meciul acesta foarte personal, nu că-i Oradea, am luat bătaie în aşa manieră că nu am reuşit să arătăm calitate azi. Partea noastră de muncă trebuie cumva modelată”, a declarat Tudor Costescu, antrenorul timişorenilor, la finalul întâlnirii.

Liderii confruntării din Sala Sporturilor Constantin Jude au fost Lee de la Timișoara cu 26 de puncte puse pe tabelă, respectiv Dillon din tabăra oaspeților, care a contribuit cu 24 de puncte la victoria echipei sale.

În urma acestei înfrângeri, BC Timișoara acumulează 11 puncte, fiind pe poziția a șasea în clasament cu patru victorii și trei înfrângeri.

În runda cu numărul opt, alb-violeții se vor deplasa la Rovinari pentru disputa cu Energia din localitate, în timp ce orădenii vor primi vizita campioanei în exercițiu, CSU Ploiești. Până la derby-ul cu prahovenii, baschetbaliștii pregătiți de Cristian Achim vor juca marți, 12 noiembrie, în propriul fief împotriva celor de la Samara, într-un meci din cadrul EuroChallenge.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu