Baschet / CSM Oradea a pregătit în spital meciul cu Steaua

"U" Mobitelco şi CSU Ploieşti au oferit meciuri de mare spectacol în liga Naţională de Baschet Masculin

Echipa masculină de baschet masculin CSM Oradea întâlneşte, sâmbătă, pe Steaua CSM Bucureşti, de la ora 19.00, în cadrul etapei a X-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin (LNBM).

Acesta este primul joc de la nefericitul eveniment în urma căruia 8 sportivi şi antrenorul Cristian Achim, au fost internaţi în spital, diagnosticaţi cu toxiinfecţie alimentară, după victoria de la Gaziantep, în Turcia. Jucătorii şi-au reluat antrenamentele dar la intensitate redusă însă, managerul echipei, Mihai Stere, este optimist înaintea confruntării cu multipla campioană a României.

“Doar Vujadin Subotic se simte ceva mai slăbit, dar şi el este în curs de revenire. Până la ora jocului sper ca toţi să fie în dispoziţie optimă şi echipa la întregul potenţialul”, a spus Sere. Înaintea acestei dispute bihorenii sunt pe locul 4 în clasamentul LNBM, cu 16 puncte, două mai multe decât teaua care ocupă poziţia a 6-a.

În cadrul aceleaşi etape „U” BT Mobitelco va evolua în deplasare, în compania campioanei en-titre CSU Ploieşti, în cel mai aşteptat meci al rundei, dată fiind rivalitatea din ultimii ani. De altfel, cele două echipe sunt campioanele ultimilor 10 ani. „Este foarte important pentru noi să nu intrăm în jocul ploieştenilor. CSU este o echipă care a demonstrat mereu că poate să se remonteze chiar şi atunci când încep mai slab un meci. Avem un final de an foarte dificil dar nu mergem la Ploieşti dinainte învinşi”, a declarat antrenorul clujenilor, Dorin Pintea.

Meciul dintre CSU Ploieşti şi „U” Mobitelco este programat de la ora 20.00.

Distribuie:

Postaţi un comentariu