Baschet / CSM Oradea a obţinut o victorie spectaculoasă în faţa Stelei

Sean Denison (foto, la minge) a făcut spectacol în meciul cu Steaua. A marcat 16 puncte şi a reuşit 8 recuperări, iar CSM Oradea s-a impus cu 83-62 în faţa bucureştenilor

Baschetbaliştii de la CSM Oradea s-au autodepăşit în confruntarea cu Steaua, un meci ce părea compromis după ce opt jucători de la gazde şi antrenorul Cristian Achim au petrecut câteva zile în spital, din cauza unei toxiinfecţii alimentare. Bihorenii au dat dovadă de mult caracter şi nu au renunţat nicio clipă la luptă, impunându-se în final cu 83-62, la capătul unui joc în care s-au mobilizat exemplar.

Au început în forţă şi avea deja 16-7 după primele opt minute de joc. Relaţiile de joc au avut de suferit după cele 11 zile de pauză forţată dar, Achim a ştiut să schimbe din mers tactica de joc reuşind permanent să-şi surprindă adversarii. 43-29 arăta tabela de marcaj la pauza mare. Steaua a reuşit la un moment dat să reintre în joc însă, totul s-a terminat pentru bucureşteni în jumătatea a doua a sfertului trei, moment în care gazdele s-au dezlănţuit şi au făcut spectacol, la propriu, pe parchetul arenei “Antonio Alexe”.

În ultimele 10 minute orădenii au renunţat să mai forţeze şi au jucat economic, atât cât să nu le permită celor de la Steaua să se apropie prea mult pe tabelă. Sean Denisos a reuşit 16 puncte şi 8 recuperări şi, alături de Radovan Markovic (cu 13 puncte şi 4 pase decisive) au fost cei mai importanţi jucători de la CSM. După această victorie orădenii au adunat 18 puncte şi sunt pe locul 2 în clasament, la un singur punct în urma liderului CSU Ploieşti.

Steaua are 15 puncte şi a coborât până pe poziţia a 9-a după rezultatele înregistrate în cadrul etapei a X-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu