Baschet/ Branko Cuic, din nou la înălțime în meciul împotriva SCM-ului din Craiova

La cei 35 de ani ai săi, Cuic este una dintre cele mai importante piese ale formației ”U” BT Mobitelco/ Foto: Dan Bodea

Sârbul din angrenajul echipei de baschet masculin ”U” BT Mobitleco, Branko Cuic, și-a pus serios amprenta la succesul echipei sale în meciul de la Craiova, 87-86, meci câștigat la capătul unei reprize de prelungiri.

Sârbul de 35 de ani a petrecut pe parchet 39 de minute din cele 45, atât cât a durat partida, timp în care a izbutit un double-double, cu 23 de puncte și 5 recuperări. De asemenea, Cuic a distribuit 2 pase decisive, a interceptat 2 mingi, a pierdut o posesie, a fost blocat de 2 ori și a acumulat 5 greșeli personale, fiind eliminat din joc în ultimul minut al timpului regulamentar. Totul s-a putut cumula într-un indice la eficiență de 33, cel mai mare al partidei.

De asemenea, extrema Clujului a încheiat partida cu un procentaj de 55% la aruncările de două puncte, 33% de la mare distanță, 50% din acțiune, respectiv 89% la aruncările de la linia de libere.

„A fost un meci foarte greu și vrem să le cerem scuze suporterilor noștri pentru că le-am dat mari emoții în această seară. La sfârșitul timpului regulamentar am făcut câteva greșeli copilărești, pe care nu trebuie să le mai repetăm. Am obținut o victorie foarte importantă în această seară în fața unei săli »calde«, este foarte greu să se câștige la Craiova. Eu sper că suntem pe drumul cel bun, mai sărbătorim o oră victoria și apoi ne gândim la meciul următor, cel cu Mediaș”, a declarat Branko pentru u-mobitelco.ro.

După șase jocuri scurse din acest campionat, Branko Cuic are medii de 10.6 puncte meci, 6.7 recuperări, 4.5 pase decisive, 0.5 capace, respectiv 15.3 la eficiență.

Distribuie:

Postaţi un comentariu