Baschet/ Bihorenii își consolidează poziția de lideri. CSM Oradea – Timba Timișoara 92-63

Foto: Dan Bodea

CSM Oradea a ajuns la cea de-a treia victorie consecutivă din acest început de sezon, după ce duminică seara a trecut pe teren propriu de „urșii” de la Timba Timișoara, scor 92-63, într-un meci pe care l-au controlat de la un capăt la celălalt.

Elevii lui Cristi Achim s-au impus în toate cele patru sferturi ale confruntării cu bănățenii (29-19, 27-18, 21-13, 15-13). Cel mai mare avantaj consemnat pe tabelă s-a înregistrat cu șase minute înainte de final, atunci când amfitrionii conduceau la o diferență de 34 de puncte, 86-52. De cealaltă parte, cel mai mare avantaj pe care l-au avut oaspeții a fost de cinci puncte, 8-3, în minutul doi al confruntării.

Roș-albaștrii au dominat la absolut toate capitolele, în special la cel al paselor decisive, acolo unde au distribuit 25 de mingi, cu 16 mai mult decât adversarii lor. Gazdele au avut un indice la eficiență de 120, în timp ce timișorenii 46.

Cel mai bun om al echipei de pe Criș a fost Subotic cu 17 puncte, fiind urmat de Nicoară 15, Markovic 15 și Dillon 11. De cealaltă parte, de la Timba s-a remarcat Bridgewaters cu 18 puncte. 

„Am ajuns la trei victorii în campionat și o calificare în cupă. Asta nu e deloc rău pentru începutul acestui sezon, pentru în momentul în care ne aflăm”, a spus Achim la finalul partidei.

În urma acestei victorii, CSM Oradea rămâne lider în campionat, la egalitate de puncte cu Steaua EximBank București.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu