Baschet / BeSport, baschet pentru toată lumea

Baschetbaliştii, profesionişti sau amatori, au făcut spectacol în centrul Clujului în cadrul turneului BeSport / Foto: Dan Bodea

A treia ediţie a turneului de Streetball dotat cu trofeul „BeSport 3×3” se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână la Cluj-Napoca. Întrecerea este înscrisă în circuitul international de baschet 3x3planet.com şi se doreşte a fi un eveniment care să se înscrie anual în calendarul sportiv al municipiului Cluj-Napoca.

La startul competiţiei s-au înscris atât baschetbaliştii profesionişti, cât şi cei amatori, iar echipele au fost formate evident din câte trei jucători, plus o rezervă. Meciurile se vor disputa pe parcursul zilelor de sâmbătă şi duminică şi vor fi împărţite pe categorii de vârstă: fete-băieţi sub 14 ani, băieţi sub 18 ani, fete sub 18 ani, băieţi peste 18 ani, fete peste 18 ani şi mixt peste 40 de ani.

Deschiderea evenimentului a avut loc sâmbătă la prânz, iar duminică seara pe 21 septembrie, de la ora 19:00, va fi prezentată echipa de baschet a Clubului Sportiv Universitatea Cluj, proaspăt promovată în Liga Naţională de Baschet Masculin.

Distribuie:

Postaţi un comentariu