Baraj de bodyguarzi pentru Ionel Ganea!

Foto: Dan Bodea

Ionel Ganea a plecat cu coada între picioare de la Universitatea Cluj. Tehnicianul a cedat lupta cu șefii clubului, chiar dacă inițial nici nu dorea să audă de o despărțire de trupa ardeleană.

Deși și-a anunțat prezența la ședința de pregătire, Ganezu a renunțat repede la idee, după ce conducerea clubului universitar a decis să-i blocheze orice cale de acces pe stadionul Cluj Arena. Oficialii „șepcilor roșii” au chemat mai mulți agenți ai firmei care asigură paza și securitatea la meciurile echipei pentru a nu-l lăsa să intre la vestiar și inclusiv să conducă antrenamentul. În cazul în care s-ar fi răzgândit, Ganea ar fi fost dat afară de pe gazon cu Poliția!

Scandalul i-a bulversat și pe jucătorii Universității. Fotbaliștii nu știu nici în acest moment cine va sta pe bancă la meciul cu FC Botoșani, revelația Ligii I în acest sezon. „Nu știm nimic. Nu ni s-a zis cine va fi antrenor”, au declarat la unison „studenții”, care au efectuat ședința de pregătire sub comanda antrenorului secund Gică Barbu.

Favorit pentru a prelua banca tehnică este Costel Enache, fostul tehnician al celor de la Ceahlăul Piatra Neamț și actual antrenor al celor de la CSMS Iași. Pe lista formației clujene mai figurează Eduard Iordănescu de la ASA Târgu-Mureș și Ilie Stan, liber de contract după despărțirea de FC Vaslui.

3 puncte în nouă meciuri a adunat Ionel Ganea la cârma Universității Cluj.

Distribuie:

Postaţi un comentariu