Baraj CM / S-a „rupt” căpitanul României

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Vlad Chirticheş, s-a accidentat şi va rata barajul de calificare la Cupa Mondială din Brazilia

Vlad Chiricheş, căpitanul echipei naţionale de fotbal a României s-a accidentat, la sfârşitul săptămânii trecut, în meciul disputat de echipa sa, Tottenham Hotspurs. În finalul primei reprize a partidei cu Newcastle, pierdut de londonezi (0-1), Chiricheş s-a lovit de coechipierul lui Dowson şi a suferit o fractură de piramidă nazală.

„Tricolorul” a fost înlocuit la pauză şi transportat la spital pentru a primi îngrijiri de specialitate. Accidentarea nu este una foarte serioasă însă, medicii i-au recomandat lui Chiricheş repaus total pentru următoarele zece zile. În aceste condiţii selecţionerul României, Victor Piţurcă a decis să-l înlocuiască pe Chiricheş cu dinamovistul Dragos Grigore. Cel mai probabil ax-ul central al apărării echipei naţionale va fi format din Florin Gardoş şi Dorin Goian.

Un alt jucător convocat iniţial, Gheorghe Bucur, a fost anunţat de Victor Piţurcă să nu se mai prezinte la reunirea lotului care are loc luni, la Centrul Tehnic National al Federaţiei Române de Fotbal de la Mogoşoaia. Astfel, tehnicianul „tricolorilor” va pregăti dubla cu Grecia având la dispoziţie un lot de 24 de jucători, între care şi fotbalistul clujean Răzvan Cociş.

Cele două meciuri din play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale din 2014, contra Greciei, sunt programate în 15 noiembrie, de la ora 21.45, pe Stadionul Giorgios Karaiskakis din Pireu, manşa întâi, respectiv în 19 noiembrie, de la ora 21.00, pe Arena Naţionala din Bucureşti, returul.

Distribuie:

Postaţi un comentariu