Automobilism/ Tempestini și Baggio, locul 2 în Raliul Iașului

Tempestini și Baggio au terminat pe locul 2 Raliul Iașului și au urcat pe trei la general

Echipajul Napoca Rally Academy format din Marco Tempestini și Lucio Baggio a terminat pe poziția a doua în clasamentul general al Raliului Iașului, penultima etapă din cadrul Campionatului Național de Raliuri al României (CNR). Cei doi au alergat pe un Ford Fiesta R5.

În urma acestui rezultat echipajul clujean urcă pe poziția a III-a în CNR, reușind să-l depășească pe fostul campion național, Vali Porcișteanu, care a fost obligat să abandoneze în competiția din Moldova, din cauza unor probleme tehnice. Raliul Iașului a fost câștigat de echipajul maghiar David Botka/Peter Mihalik, la bordul unui Mitsubishi Lancer Evo IX.

Podiumul a fost completat de Francois Delecour/Dominique Savignoni pe un Subaru Impreza. Francois Delecour este lider în clasamentul general al piloților, urmat de David Botka, iar pe trei este Marco Tempestini. În clasamentul pe echipe Napoca Rally Academy este pe locul doi, cu 541, 40 puncte, lider fiind ESD Rally Team cu 544, 20 puncte. Ultima etapă a Campionatului Național de Raliuri al României va fi Raliul Harghitei, programat în perioada 25-26 octombrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu