Au confiscat campionatul. CFR a câștigat și ultimul meci dificil al sfârșitului de an 1-0 cu Chindia

Foto: Facebook / CFR 1907 Cluj

CFR s-a impus la limită 1-0, la Ploiești, în fața Chindiei Târgoviște și s-a dus la 11 puncte avans față de aparenta urmăritoare FCSB. Unicul gol al întâlnirii de pe arena „Ilie Oană” a fost înscris de Billel Omrani, cu largul concurs al centralului Radu Petrescu și mâna lui Costache, decisivă ca o pasă în fața unei porți goale.

Nu a fost singura greșeală a centralului Radu Petrescu. Bucureșteanul nu a văzut nici faultul lui Daniel Popa (min. 8) asupra lui Graovac. Dâmbovoțeanul a încercat să-l blocheze pe apărătorul CFR-ului care primise o pasă de la Deac, dar a făcut-o neregulamentar cu o intervenție extrem de periculoasă la nivelul gâtului.

Arbitrul a făcut semn că jocul poate să continue spre disperarea băncii tehnice a feroviarilor. După ceva mai mult de zece minute (min. 21) a revenit, însă, la sentimente mai bune față de vișinii și a închis ochii la hențul lui Costache care a pasat pentru Omrani, iar francezul a înscris unicul gol al întâlnirii.

Trupa lui Emil Săndoi, renumită pentru jocul defensiv aproape impecabil, nu a avut replică și feroviarii au controlat jocul până la final, economicos, fără să forțeze în atac, prudent în defensivă, suficient pentru al șaselea succes consecutiv în Liga 1.

CFR-ul nu mai are cum să piardă prima poziție a clasamentului în meciurile rămase de disputat până la sfârșitul anului. CS Mioveni și FC Argeș (ambele meciuri pe teren propriu) și Farul Constanța sunt ultimii adversari ai feroviarilor din acest an, în campionat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu