ASA / Suspendare istorică. Mureşan pe urmele lui Ganea

Istvan Kovacs l-a iertat pe gabriel Mureșan pentru cotul aplicat lui Rusescu, Comisia de disciplină l-a suspendat 16 etape

Mijlocaşul echipei ASA Târgu Mureş, Gabriel Mureşan, a primit, miercuri, o suspendare de 16 etape după cotul aplicat în figură lui Raul Rusescu, în meciul câştigat de ardeleni, cu 1-0, în faţa Stelei în etapa a XII-a a Ligii I. Interesant este că arbitrul întâlnirii, Istvan Kovacs, nu l-a eliminat pe fostul mijlocaş al CFR-ului, după atacul criminal asupra lui Rusescu, ci i-a acordat acestuia doar cartonaşul galben.

Ulterior Mureşan şi-a cerut public scuze pentru cotul aplicat stelistului. Raul Rusescu a suferit o fractură de orbită, fiind aproape să-şi piardă ochiul. Atacantul a fost operat miercuri şi este în afara oricărui pericol. Și Ousmane N’Doye, tot de la ASA, a primit o suspendare de 6 etape, pentru cartonaşul roşu încasat după ultimul fluier al arbitrului Kovacs.

Senegalezul a intrat în conflict cu oamenii de pe banca Stelei şi l-a lovit pe Varela. Oficialii celor de la ASA Târgu Mureș pot contesta decizia Comisiei de Disciplină la apel. Cea mai mare suspendare dictată vreodată în România a fosr de 22 de etape şi a fost dictată împotriva lui Ionel Ganea pentru agresarea asistentului Dorin Mudura, la o partidă dintre Poli Timişoara şi Rapid, încheiată la egalitate, scor 1-1, în sezonul 2007/2008.

Distribuie:

Postaţi un comentariu