ASA / Două amicale de lux pentru ASA în Anglia

Până să debuteze în noul sezon, fotbaliştii de la ASA Târgu Mureş vor întâlni două forţe ale Europei, Manchester United şi Besiktas Istambul, în cantonamentul din Anglia / Foto: Dan Bodea

Proaspăt revenită în Liga I, ASA Târgu Mureş efectuează în această perioadă un cantonament în Anglia. Fotbaliştii lui Adrian Falub se vor pregăti vreme de 11 zile în Albion, iar stagiul este pigmentat cu trei partide amicale, două dintre acestea fiind adevărate evenimente pentru micuţa grupare transilvană. Astfel, primul test „de lux” este programat în data de 15 iulie, în compania fostei campioane a Europei, Manchester United.

Cel de al doilea meci eveniment îl vor disputa în compania fostei campioane a Turciei, Beşiktaş Istambul la o dată ce va fi stabilită în aceste zile de reprezentanţii celor două cluburi. Până să se dueleze cu Rooney şi Van Persie, fotbaliştii de la ASA îşi vor măsura forţele cu Macclesfield, din liga a V-a a Angliei. Partida este programată, joi, 10 iulie.

Altfel, reprezentanţii clubului mureşean au oficializat transferurile fundaşului dreapta brazilian,   Javier Velayos Rodriguez şi a mijlocaşului nigerian John Ibeh. ASA Târgu Mureş va debuta în noul sezon competiţional în data de 16 iulie, pe teren propriu, în turul preliminar al Cupei Ligii. Şefii ASA-ului au anunţat că în partida cu formaţia moldoveană vor evolua în teren juniorii clubului mureşan.

Distribuie:

Postaţi un comentariu