Arte marţiale/Show incendiar la “Noaptea Cătanelor Negre”

42 de luptători de K1, MMA şi box profesionist s-au înfruntat la la “Noaptea Cătanelor Negre”.Foto:Bistriteanul.ro

Cea de-a doua ediţie a Galei de K1 “Noaptea Cătanelor Negre” a adunat la Năsăud 42 de luptători de K1, MMA şi box profesionist. La sfârşitul de săptămână  abia încheiat peste 1000 de spectatori s-au adunat în sala de sport din Năsăud pentru a asista la un show incendiar de arte marţiale.

Evenimentul a început cu o serie de demonstrații spectaculoase de Taekwondo W.T.F, oferite de sportivii de la C.S ILYO după care au intrat în scenă luptătorii de K1.

La categoria 55 de kilograme, năsăudenii Mihai Moldovan și Sebastian Scurtu au pierdut primele meciuri iar Gheorghe Strugari (Cătanele Negre) a câștigat la puncte cu Mihai Maghiary (New Era Mediaș).
Florin Pop (Cătanele Negre) a câștigat meciul cu Adrian Neag de la Cluj-Napoca iar Roberto Maier (Cătanele Negre) a pierdut la puncte în fața lui Ciprian Fechete, după ce bistrițeanul a reușit o primă rundă foarte bună.

La 110 kg, Cristian Toma de la Cătanele Negre Năsăud a pierdut prin abandon în fașa lui Florin Morar de la Titan Cluj-Napoca.
În singurul meci de box al galei, bistrițeanul Cristian Ciurean, legitimat la Arena Cluj, l-a învins la puncte pe Paul Mare de la Zalău.

Cele mai spectaculoase întâlniri au fost cele ale “greilor” din K1 şi MMA. Cosmin Ionescu (Absoluto BJJ) a câștigat clar în fața lui Dorin Stan (Tengu Cluj) – 85 kg iar în unul dintre cele mai spectaculoase meciuri năsăudeanul Mihai Drăgan l-a învins, pe Ovidiu Lazăr de la Gherla.

Ioan Pașcu, unul dintre cei mai buni luptători de MMA din țară l-a trimis în lumea viselor pe Andrei Dărămuș de la Cluj, acesta din urmă având nevoie de minute bune până să-şi revină.

Evenimentul a fost organizată de Clubul Sportiv ”Cătanele Negre” (președinte av. Stelian Moldovan), în colaborare cu Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” Năsăud.

Distribuie:

Postaţi un comentariu