Amical / “U” Cluj a repetat pentru duelurile de supravieţuire

"U" Cluj a câştigat, cu scorul de 2-1, amicalul cu ASA Târgu Mureş, înaintea duelului cu Corona Braşov din Liga I

Universitatea Cluj s-a impus şi în cel de al doilea meci test disputat în această săptămână, scor 2-1, în faţa formaţiei ASA Târgu Mureş şi echipa prinde “cheag” în perspectiva dublei confruntări din Liga I, cu Corona Braşov, respectiv FC Braşov, în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Partida cu ASA-ul lui Ioan Ovidiu Sabău a fost ceva mai dificil decât precedentul amical, câştigat de “studenţi” cu scorul de 3-0, în faţa grupării de ligă a III-a, FC Zalău. Târgumureşenii sunt una dintre echipele cu pretenţii din Liga a II-a şi, în ciuda caracterului amical al înfruntării de la Cluj, jocul a fost tratat cu multă atenţie de jucătorii trimişi în teren de Sabău.

De la “U” s-a remarcat şi de această dată Andreas Calcan, rulat de antrenorul Mihai Teja pe nu mai puţin de trei posturi. De altfel Calcan a şi marcat în poarta “oaspeţilor” din Mureş, în minutul 37. Vasilică Cristocea a dublat avantajul clujenilor, în minutul 60, iar pentru oaspeţi a înscris Onicaş, în minutul 72.

Tehnicianul Mihai Teja a început jocul în următoarea formulă: Dolha – Ciupe, Szilagyi, Ninu, Mendy – Târnăcop, Bucşa- Balde, Kovacs, Takacs – Lemnaru. Pe parcursul partidei au mai intrat în teren pentru Universitatea: Niculescu, Neag, Abrudan, Borza, Dulap, Lungu, Cristocea, Calcan, Ene, Ursu şi Cordoş.

Distribuie:

Postaţi un comentariu