Americancele Universității Cluj au făcut spectacol cu echipa de la malul mării

Foto: Dan Bodea

Universitatea Cluj a câștigat meciul restant cu CS Phoenix CSU Constanța, scor 68-55. Rashida Timbilla și Korine Campbell au înscris împreună 43 de puncte pentru ”U”.

Meciul ar fi trebuit să se dispute la începutul lunii ianuarie, dar din cauza numărului mare de sportive infectate cu coronavirus, gruparea dobrogeană a solicitat reprogramarea jocului.

Gazdele au pus primele puncte pe tabela de scor, dar până la ultima sirenă a primului sfert clujencele au reușit să treacă în avantaj, e drept minim, scor 15-14. În aceeași notă, de echilibru, s-a jucat și a doua secvență a întâlnirii și tot clujencele și-au adjudecat-o cu 18-16.

La pauză antrenorul universitarelor a știut ce să le ceară elevelor lui, astfel că, la revenirea pe parchet a existat o singură echipă. Clujencele au jucată aproape fără greșeală în apărare și au înscris 19 puncte, pentru un parțial pe care și l-au adjudecat la 12 puncte diferență (19-7).

Gazdele au încercat să lasă o impresie bună măcar în ultimele 10 minute. Au reechilibrat întâlnirea, ba chiar au câștigat sfertul 4, fără, însă, să poată schimba soarta partidei.

Korine Campbell, autoare a 25 de puncte, 15 recuperări și 2 pase decisive și Rashida Timbilla (18 puncte, 18 recuperări, 7 pase decisive, 3 intercepții), au fost cele mai bune jucătoare a meciului. De la Universitatea s-a mai remarcat Alexandra Uiuiu, autoare a 13 puncte.

Distribuie:

Postaţi un comentariu