Ambiții mari la Potaissa. Ce obiective și-au fixat turdenii pentru noul sezon

Foto: Dan Bodea

Vicecampioana României la handbal masculin, Potaissa Turda, și-a reluat pregătirile, iar oficialii clubului au anunțat și obiectivele pentru sezonul 2021/2022 în care echipa va fi angrenată în trei competiții: Liga Națională, Cupa României și Cupa EHF.

De ani de zile Potaissa Turda este portdrapelul handbalului clujean. Rezultatele interne, dar și internaționale au transformat micuța grupare clujeană într-o forță a sportului pe semicerc. Președintele Flaviu Sâsâeac a fost prezent la reunirea lotului și le-a transmis jucătorilor și stafului tehnic obiectivele pentru noul sezon.

Astfel, în Liga Națională Potaissa și-a propus să cucerească o nouă medalie. Este aproape imposibil, pentru orice echipă din țară, să țină pasul cu Dinamo, campioana României având o campanie de achiziții impresionantă în această vară. În aceste condiții o clasare pe locurile 2-3 este un obiectiv corect.

În ceea ce privește întrecerile eliminatorii, Cupa României, respectiv Cupa EHF, Potaissa va încerca să aducă cele două trofee la Turda. Datorită coeficientului foarte bun, Potaissa va începe sezonul european direct din turul III, care este programat în perioada 27/28 noiembrie (turul) și 4/5 decembrie (returul).

„Au fost niște ani dificili, dar trecuți cu brio. În urma numeroaselor eforturi făcute de administrație, la care suntem extrem de mândri că am contribuit prin performanțele noastre, am determinat autoritățile guvernamentale să finanțeze o sală de aproximativ 18 milioane de euro, care va servi tuturor sporturilor indoor, tuturor copiilor care vor să facă performanță.

E prima dată când avem din 21 de jucători, 11 produși în propria pepinieră. Acest aspect arată că proiectul nostru pe termen lung atinge obiectivul suprem, acela de a avea o echipă în care majoritari să fie jucătorii autohtoni și să demonstreze că Turda are valori și pe partea de sport”, a declarat Flaviu Sâsâeac, într-o conferință de presă, citat de turdanews.ro.

Distribuie:

Postaţi un comentariu