Adrenalină şi cai putere la Baia Mare

Maramureșenii se pregătesc de o competiție automobilistică de excepție la finalul săptămânii

Drifturi spectaculoase, expoziţie de tuning, show-uri moto, fete frumoase şi demonstraţii de virtuozitate – acestea vor fi principalele atracţii la Veidec Racing Unleashed, cel mai mare eveniment de Drag, Drift & Tuning Show din Maramureş.
Asociaţia Tineri Pentru Tine Maramureş şi VEIDEC România organizează la sfârșitul acestei săptămâni, în incinta Aeroportului Internaţional Baia Mare, un eveniment destinat împătimiţilor de adrenalină. Spectatorii vor avea parte de cai putere dezlănţuiţi, cauciucuri arse, maşini tunate, tombole cu premii şi multe alte surprize, toate în cadrul evenimentului de Drag, Drift & Tuning Show.

 

Fanii sporturilor cu motor vor putea lua parte la show-urile oferite de cei doi piloți specializați în drifting, invitaţi din Ungaria, Janos Radir Radak şi Simon Csaba, dar şi la un show moto de excepţie, oferit de Miklos Mikeboy Kulman. Biletele de intrare pentru spectatori costă 20 lei/zi sau 30 lei pentru cele două zile de spectacol, iar copiii sub 10 ani, însoţiţi de adulţi beneficiază de intrare gratuită. Pentru spectatorii care îşi doresc să simtă emoţiile unei curse, zilnic vor fi organizate sesiuni de Drift Taxi, iar pentru pasionaţii de tuning, va exista şi o competiţie a celor mai frumoase maşini modificare, cu premii puse la bătaie de organizatori.

Distribuie:

Postaţi un comentariu