ACS Volei Turda a câștigat derby-ul Clujului

Foto: Dan Bodea

Echipa feminină de volei ACS Turda a obținut la sfârșitul săptămânii primul succes în Divizia A1, scor 3-0 la seturi (25-21, 25-12, 25-17), cu Universitatea Cluj.

S-au întâlnit în Sala Sporturilor „Horia Demian” cele mai slab clasate echipe din întrecerea internă. Doar primul set a fost aproximativ echilibrat. Secvențele a doua și a treia au fost controlate de la primul până la ultimul serviciu de trupa manageriată de Cristina Pîrv, care obține, astfel, prima victorie în campionat.

Gazdele, echipa din Turda își dispută meciurile de pe teren propriu în Sala Sporturilor „Horia Demian”, au avut cifre statistice care demonstrează că locul ocupat în clasament este mult prea modest față de potențialul jucătoarelor.

De partea cealaltă, fetele Lilianei Bogendorfer au făcut încă o dată act de prezență pe teren. Fără determinare, fără idei, fără vlagă, „universitarele” arată meci după meci că la finalul sezonului vom avea o echipă clujeană retrogradată.

În întrecerea masculină ambele echipe din Cluj au evoluat pe teren propriu. Universitatea a cedat cu 1-3 la seturi (26-24, 17-25, 22-25, 15-25), meciul cu Rapid București, iar Unirea Dej a fost învinsă clar, 0-3 la seturi (12-25, 20-25, 22-25), de Dinamo București.

Distribuie:

Postaţi un comentariu