A început Divizia A de handbal feminin. CS Liviu Rebreanu Turda a început în forță. ”U” Cluj a stat

Sursă foto: Mircea Roșca/Action Foto

Prima etapă a noului sezon al Diviziei A de handbal feminin (liga a doua), a debutat la finalul săptămânii trecute. Clujul este reprezentat de CS Liviu Rebreanu Turda, respectiv de Universitatea Cluj.

Dacă trupa lui Ioan Ani Senocico a stat în prima rundă, fetele de la Liviu Rebreanu Turda, în fapt echipa feminină a vicecampionilor de la Potaissa, au început în forță noul campionat. Acestea au obținut o victorie categorică, scor 34-23 cu Amy Slatina.

Soarta partidei a fost decisă încă din primele minute, clujencele etalând un joc solid, cu atacuri care greu au putut fi oprite de oponentele din Slatina. Astfel, la pauză tabela indica o diferență de 6 goluri (18-12), care avea să crească și mai mult în repriza a doua, dominată la fel de clar de fetele pregătite de Marius Novanc.

Crăciun (6 goluri), German și Mozes (câte 5), Damian și Apostu (câte 4), Dănilescu, și Scutaru (câte 3), și Dascălu 1 gol, au fost marcatoarele echipei din Turda. Universitatea Cluj va disputa primul meci din noul sezon vineri, 17 septembrie, acasă, chiar în compania celor de la CS Liviu Rebreanu.

Distribuie:

Postaţi un comentariu