A fost ca la teatru, Steaua a dat patru

Mihai Răduț a marcat două goluri pentru Steaua, în victoria cu 4-0, în fața maramureșenilor de la Avântul Bârsana

Ultimul meci din 16-imile Cupei României la Fotbal a fost un adevărat spectacol. Steaua s-a calificat în optimi, dar a avut viață grea cu maramureșenii de la Avântul Bârsana, în ciuda scorului afișat la final, de tabela de marcaj: 4-0 pentru roș-albaștrii.
Ca să joace cu Steaua în Cupa României, fotbaliștii din Maramureș au fost nevoiți să-și ia concediu. Steaua și-a propus să stabilească un nou record de goluri marcate într-un meci din cupă, dar fotbaliștii de la Avântul Bârsana, Liga a IV-a Maramureș, nu au fost de accord cu acest deziderat.

Au alergat cât nu au mai făcut-o în ultimii 10 ani, s-au apărat precum spartanii la Termopile, nu au avut vreo ocazie de gol, dar nici nu au capitulat, iar la final au adunat ropote de aplauze de la una dintre cele mai zgârcite galerii din România. Fanii Stelei s-au ridicat în picioare în semn de respect pentru evoluția maramureșenilor.

Bârsenenii au venit la stadion în straie populare și au făcut ceea ce puteau să facă cel mai bine la un astfel de meci, au cântat. Răduț și Kapetanos au marcat golurile Stelei, la capătul unui meci în care un singur fotbalist a fost huiduit, Costea. Atacantul de 1, 5 milioane de euro a tras de 10 ori la poartă, de 8 ori pe spațiul porții, dar nu a reușit să-l învingă pe Pașcu, poratrul care l-a ridiculizat pe fotbalistul care marchează doar la vedetele de televiziune, mai puțin în porțile adverse. Steaua a câștigat cu 4-0, dar Bârsana a făcut o extraordinară pledoarie pentru sport.

Distribuie:

Postaţi un comentariu