CFR / Viitorul lui Hagi mai promiţător decât al CFR-ului

Giorgi Chanturia (foto, în vișiniu) a marcat din lovitură liberă singurul gol al CFR-ului în înfrângerea, scor 1-2, în fața Viitorului / Foto: Dan Bodea

A cincea partidă din 2015 în Liga 1 a însemnat eşecul cu numărul trei pentru CFR Cluj, care a trebuit să se recunoască învinsă de Viitorul Voluntari, scor 1-2. Altfel spus Viitorul lui Hagi arată mult mai promiţător decât viitorul vişiniilor în primul eşalon al României.

Clujenii ştiau că nu au altă şansă de a mai spera să prindă şi viitoarea ediţie de campionat la cel mai înalt nivel, dacă nu vor ataca din primul minut. Iazvic a avut prima încercare de a introduce balonul în plasa porţii lui Albuţ, dar lovitura de cap din minutul 2 a trecut de puţin pe lângă buturile lui Mincă.

Oaspeţii s-au evidenţiat pentru prima oară abia în minutul 19 când  fundaşul crescut de ”U”, Bogdan Mitrea a şutat periculos din lovitură liberă, dar Mincă a respins în corner. A urmat zvâcnirea lui Tade care a ratat nepremis din câţiva metri.

În minutul 26 a venit şi primul gol al meciului. Florin Tănase a deviat o minge centrată din corner şi Henrique a deschsi scorul. În minutul 39 a fost rândul georgianului Chanturia să se remarce printr-o lovitură liberă executată perfect şi tabela s-a modificat din nou, 1-1.

Două minute mai târziu Florn Tănase şutează puternic, mingea loveşte bara, intră în poartă, dar arbitrul lasă jocul să continue. În aceaşi fază Tănase a mai şutat odată în bară, pentru ca Răzvan Marin să înscrie pentru 2-1. Şi în repriza secundă tot „puştii” lui Hagi au fost mai periculoşi.

Acelaşi Tănase şi Benzar reuşind să producă deranj în apărarea lui Trică, dar fără să modifice tabela de marcaj. În minutul 58 CFR-ul a rămas în 10, după eliminarea lui Carp, şi jocul a curs într-o singură direcţie, spre poarta lui Mincă.

Bănel Nicoliţă chiar a reuşit să marcheze în minutul 73, dar arbitrul nu a văzut că Jakolis a respins mingea de după linia porţii şi scorul a rămas nemodificat până la ultimul fluier. După al treilea eşec al CFR-ului din această primăvară este tot mai evident că dacă nu-şi vor recupera cele 24 de puncte echipa antrenată de Eugen Trică se va alinia la startul viitorului campionat în Liga a II-a.

Distribuie:

Postaţi un comentariu