Liga Naţională / Potaissa e lider la handbal

Potaissa Turda este liderul surpriză din Liga Naţională de handbal masculin

Handbaliştii de la Potaissa Turda continuă să facă minuni în Liga Naţională. Clujenii au urcat pe primul loc în clasament după victoria, scor 28-26, de pe terenul formaţiei HC Odorhei. Echipa antrenată de Horaţiu Gal a controlat aproape în totalitate prima repriză.

Cu nouă minute înaintea pauzei însă, turdenii conduceau cu patru goluri, iar HC Odorhei s-a văzut nevoită să revină ăn joc şi au reuşit încheind prima repriză la doar un gol în urma Potaissei. Gazdele au revenit extrem de motivate de la cabine şi au preluat conducerea în debutul părţii secunde, însă Potaissa s-a distanţat din nou graţie evoluţiei excelente a lui Claudiu Dediu, autor a zece goluri.

Pe final de joc echipa din Odorhei şi-a făcut singurp meciul greu după eliminarea lui Blecic, care a avut ceva să-i reproşeze arbitrului. Ultima parte a meciului a stat sub semnul echilibrului , însă Adomnicăi a a punctat decisiv şi a adus un nou succes pentru Potaissa Turda care s-a impus la final cu 28-26 şi este noul lider în Liga Naţională.

Distribuie:

Postaţi un comentariu