Voleibaliștii de la Explorări Baia Mare își calcă adversarii în piocioare, în amicale

Voleibaliștii de la Explorări Baia Mare bat tot în meciurle amicale / FOTO Dan Bodea

Voleibaliștii de la Știința Explorări Baia Mare au câștigat, pentru al treilea an consecutiv, turneul internațional de volei masculin desfasurat la Kecskemet (Ungaria). Maramureșenii au câștigat duminică, scor 3-0 la seturi, în fața formației VC Komarno din Slovacia și și-au adjudecat trofeul pus în joc de către organizatori.

Sâmbătă, în prima zi a competiției Știința Explorări s-a impus cu scorul de 3-1 la seturi, în fața rivalei din campionatul intern, Unirea Dej, iar în cel de al doilea meci s-a impus categoric, scor 3-0 la seturi, în fața celor de la Gorter Kecskemet, gazdele întrecerii.

”Ne-am propus să câștigăm turneul mai ales că începe să devină o tradiție pentru noi acest lucru. Am reușit să triumfăm și mă bucură enorm acest lucru. Mai sunt multe lucruri de pus la punct până la startul campionatului, dar sunt convins că vom reuși să facem tot ce ne-am propus, dacă vom respecta calendarul pe care l-am croit”, a declarat Marius Botea, antrenorul maramureșenilor, pentru site-ul oficial al echipei.

Lotul echipei Explorări Baia Mare deplasat la acest turneu a fost format din: Răileanu, Socaciu, Păștean, Neamț, Țuțea, Suson, Nagy, Veber, Negrean, Tofan, Balog. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop. Au lipsit: Cuciureanu (probleme de sănătate) și Moisa (convocat la echipa națională).

Distribuie:

Postaţi un comentariu