10 medalii pentru gimnastele băimărence, la Iaşi

Ginmastele de la LPS duc mai departe tradiția acestui sport în Baia Mare

Sala Polivalentă din Iaşi a găzduit la finalul săptămânii trecute, cea de a noua ediţie a turneului internaţional de gimnastică ritmică Memorialul “Gineta Stoenescu”. La competiţie au luat parte circa 150 de sportive de la mai multe cluburi din Serbia, Ucraina, Bulgaria, Republica Moldova şi România, care au concurat la mai multe categorii de vârstă, de la senioare şi până la copii născuţi în 2007. Maramureşul a fost reprezentat la acest turneu de sportive de la LPS Baia Mare şi CSŞ 2 Baia Mare, micile noastre gimnaste reuşind rezultate de excepţie. Băimărencele s-au întors acasă cu 10 medalii, dintre care cinci de aur şi cinci de argint.

Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Medeea Mic (LPS – categoria a IV-a), Marcela Rob (LPS – junioare mici), Maria Şerban (LPS – junioare), Maria Chişcaşa (LPS – mica gimnastă) şi Ansamblul Mica Gimnastă (CSŞ 2 Baia Mare).
Medalii de argint au cucerit Amalia Mali (LPS – senioare), Alexandra Alesu (LPS – junioare), Patricia Tuliciu (LPS – categoria a III-a),   Mădălina Morar (LPS – junioare) şi Iris Puiu (LPS şi CSŞ 2 Baia Mare – junioare).

În această toamnă, gimnastele băimărence vor mai participa la alte două competiţii importante. Astfel, în perioada 3-6 ocotombrie, la Constanţa, va avea loc Campionatul Naţional de Junioare şi Senioare, iar în zilele de 8 şi 9 noiembrie, în Sala Polivalentă din Bucureşti, se va desfăşura Cupa României la gimnastică ritmică.

Distribuie:

Postaţi un comentariu