”U” Cluj / Falub a fost confirmat de Munteanu

Fotbaliștii de la Universitatea Cluj s-au antrenat, luni după amiaza, sub comanda noului staff, condus de Adrian Falub / Foto: Dan Bodea

UPDATE: După ce a bătut palma cu șefii clubului Universitatea noul tehnician Adrian Falub, a condus luni după amiaza, primul antrenament. Ședința de pregătire a avut loc la baza sportivă ”Dan Anca”, iar fotbaliștii au făcut cunoștință și cu secundul lui Falub, Cristian Pojar. Cel de al doilea secondant al noului tehnician, Marius Popescu, provine de la echipa a doua a clubului universitar. Adrian Falub va debuta pe banca ”Șepcilor roșii”, miercuri seara, în manșa întâi a semifinalelor Cupei României, în care ”U” va da piepit cu rivala CFR Cluj.

Adrian Falub a fost instalat, luni, în funcția de antrenor principal al Universității Cluj, înlocuindu-l pe George Ogăraru, care a fost demis după înfrângerea din ultima etapă a Ligii 1, scor 0-3, în deplasare cu Dinamo. Anunțul a fost făcut de administratorul special al clubului universitar, Vlad Munteanu.

”În acest moment Adrian falub este cea mai bună soluție pentru Universitatea. Este un om care s-a format ca jucător aici, a evoluat pentru <U> și cunoaște foarte bine ce înseamnă acest club, pentru fotbalul românesc și pentru suporteri”, a declarat Munteanu.

Falub va fi ajutat în noul său mandat pe banca Universității de Cristi Pojar și Marius Popescu, și ei foști jucători ai ”Șepcilor roșii”. Ultima echipă antrenată de Adrian Falub a fost ASA Târgu Mureş, de unde a fost înlocuit la data de 30 septembrie 2014, cu Cristi Pustai. Falub a mai antrenat pe ”U” Cluj între 2006 şi 2007, iar ca fotbalist a evoluat în alb și negru în două perioade: 1989-1996 şi 1997-1998.

Ca antrenor, fostul fundaş a mai pregătit formațiile Sportul Studențesc, Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureş, CSMS Iaşi, UTA Arad şi ASA Târgu Mureş. Falub are în palmares nu mai puțin de 4 promovări în Liga 1, cu Unirea Alba Iulia, FCM Târgu Mureș, Universitatea Cluj și ASA.

Distribuie:

Postaţi un comentariu