Ziua Recoltei încinge spiritele între Coica şi Ştef

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef

“Ziua Recoltei este acţiunea Consiliului Judeţean Satu Mare şi este prevăzută în Calendarul Cultural pe 2013” – a declarat luni într-o conferinţă de presă, preşedintele Adrian Ştef.

Reacţia preşedintelui Ştef este generată de anunţul făcut sâmbătă de primarul Dorel Coica referitor la organizarea Zilelor Recoltei în intervalul 4-6 octombrie de către Primăria municipiului în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale.

“Nu discut stările de spirit ale primarului Coica, spun doar că, deşi nu este menţionată data, ci doar luna octombrie, în calendarul de evenimente al Consiliului Judeţean pentru anul 2013 este prevăzută organizarea acestui eveniment. Deci, cine pe cine copiază”? – a declarat Adrian Ştef.

Deşi nu a menţionat o dată anume şi nici locul de desfăşurare, preşedintele Consiliului Judeţean a subliniat ferm că evenimentul va fi organizat, la fel ca anul trecut.

Sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Doirel Coica anunţat Primăria va organiza Zilele Recoltei la sfârşitul acestei săptămâni.  Cinic, edilul şef şi-a exprimat convingerea că evenimentul va fi copiat de Consiliul Judeţean:

“Aşa se întâmplă de obicei. După Zilele Oraşului, urmează Zilele Judeţului, deci Consiliul Judeţean ar putea să-şi organizeze propria sărbătoare a recoltei. Probabil în judeţ, undeva la Moftin, pe terenul acela de fotbal plin cu muşuroaie de cârtiţe” – a declarat Dorel Coica.

Distribuie:

Postaţi un comentariu