Zilele Partium, pe ritmuri de zumba GALERIE FOTO

Zeci de sătmăreni au participat la demonstrațiile de dans

Manifestările celei de-a doua zile din cadrul Zilelor Partium au părut a fi cele mai îndrăgite de publicul sătmărean. Dacă vineri, sătmărenii au avut șansa de a asista la un program artistic mai “serios“, sâmbătă aceștia s-au delectat cu câte o porție de bogracs/bobgulas sau au participat la antrenamente sportive pe pași de dans.

Sâmbătă, în Grădina Romei, centrul de sănătate Pimagym a organizat un program sportiv deosebit. Sătmărenii au asistat, iar unii chiar au luat parte, la demonstraţii step aerobic, antrenament cardio funcţional- deepwork, bodyart- antrenament funcţional, spinning și spinracing. Demonstrațiile au continuat pe ritmuri de zumba, care au părut să fie cele mai îndrăgite de public, participând alături de antrenorii sălii și zeci de sătmăreni, de la mic la mare.

Programul a mai cuprins concursuri de şah şi de gătit. La standuri, aceştia au putut să-şi achiziţioneze diverse produse artizanale, precum şi un sortiment bogat de de mâncăruri tradiţionale ungureşti.

Duminică, pe lângă târgurile existente și alte acțiuni cultural-educative, sătmărenii sunt așteptați între rele 14.00–16 să fie musafirii liderilor locali ai UDMR la un şpriţ. Pe scena mare de la City Radio va avea loc de la ora 16.00  spectacolul formaţiei Fekete Rózsák, urmat de Selfish Murhphy, Korda György şi Balázs Klári (Ungaria), Black River Blues Band și Historica (Ungaria).  Zilele Maghiare Partium se vor încheia duminică seara cu un concert susținut de Demjén Ferenc (Ungaria) pe scean din Piaţa 25 Octombrie.

Distribuie:

Postaţi un comentariu