Zeci de sătmăreni în audienţă la Avocatul Poporului

Peste 40 de sătmăreni, în audiență la Avocatul Poporului

Peste 40 de persoane s-au înscris miercuri la audienţele organizate la Satu Mare de reprezentantul Biroului teritorial Oradea al Avocatului Poporului. Deşi nu s-au înscris pentru prima dată pe listele de audienţe, mulţi dintre cei prezenţi încă speră că li se va face dreptate prin intermediul Avocatului Poporului.

Mărie Tite din Gherţa Mică a venit la audienţe pentru a cincea oară pentru aceeaşi poveste: “De 23 de ani aştept să fiu pusă în posesie. Deşi pământul a fost al familiei mele, primarul l-a vândut împreună cu sora lui. Dacă merg la el mă scoate afară şi îmi dă picioare în fund” – a afirmat femeia.

Un alt caz de nepunere în posesie este cel al Evei Balog din Dumbrava. Femeia ne-a declarat că aşteaptă punerea în posesie din anul 1993, dar din cele 2, 86 hectare moştenite de la familie, Primăria din Livada a pus-o în posesie doar cu 76 ari.

“Pe restul, primarul din Livada mi-a spus că investeşte Primăria” – a declarat Eva Balog.

Un alt cetăţean, cu domiciliul în Drăguşeni, care n-a vrut să-şi spună numele de teama primarului din Turulung, a spus că acesta nu-i face dreptate acum şi îl ocoleşte, după ce înainte de alegerile de anul trecut a venit şi i-a cerut să-l voteze.

Distribuie:

Postaţi un comentariu