Voluntarii au pus mână de la mână ca să o înmormânteze pe Vivien

Vivien va fi condusă pe ultimul drum miercuri, la 15.30

Voluntarii din cadrul Asociației “Acoperământul Maicii Domnului“ au pus mână de la mână și au strâns suma de bani necesară pentru înmormântarea lui Vivien. De asemenea, aceștia au inițiat o campanie de colectare de donații pentru familia fetiței, care să contribuie în special la educația celor mici.

Potrivit voluntarului Daniel Someșan, banii cu care înmormântarea va fi posibilă s-au strâns de la membrii Asociației, iar suma care va fi donată  în conturile deschise vor contribui la educația celor doi copii ai surorii lui Vivien.

Cei care au iubit-o pe Vivien Dragoș pot fi prezenți la priveghiul de astăzi, de la ora 17, 00, dar și la înmormântarea de miercuri, 16 octombrie, care va avea loc la ora 15, 30 la Cimitirul de pe strada Rodnei.

„Astăzi în cimitirul de pe strada Rodnei, la ora 17.00, va avea loc priveghiul, iar mâine la ora 15.30 slujba de înmormântare, pentru cea care a fost Vivien Dragoș. Este îmbrăcată în rochie de mireasa albă și este foarte frumoasă. Vă așteptăm să-i aduceți un ultim omagiu și să participați la acest trist eveniment alături de familia îndurerata. Dormi în pace!“, transmite Daniel Someșan.

Vivien Dragoș a fost violată și apoi ucisă de concubinul surorii sale în urmă cu mai bine de o săptămână și apoi aruncată într-un sac de plastic pe o grămadă de gunoi pe Lacul Cubic din municipiul Satu Mare. Vivien a fost dată dispărută marțea trecută, fiind cautată timp de o săptămână de familie și de mai mulți voluntari. Joi, concubinul surorii sale, Ovidiu Deteșan, a fost suspus testului poligraf la Baia Mare, pe care l-a picat. Vineri, acesta i-a condus pe anchetatori pe Lacul Cubic, acolo unde a aruncat, într-un sac de plastic, cadavrul lui Vivien. Sâmbătă dimineața, Deteșan a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile pentru viol și omor.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. podina cristian says:

    da sa-i fie tarina usoara si dumnezeu sa ne ierte pe toti ca se putea evita ,da am ajuns sa ne pese doar de noi si atit iar daca cineva incearca ceva se spune de obicei ,,de ce nu-ti veizi de treaba ta?…,,da………..

Postaţi un comentariu