Vacanță: sătmărenii preferă Antalya și Grecia

Antalya rămâne destinația preferată din afară. Foto: susesihotel.com

Sătmărenii preferă să își petreacă vacanțele în Turcia și Grecia în această vară, astfel că aceste două destinații sunt preferate pentru plecările de pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca. Majoritatea au ales luna iulie ca și perioadă de concediu, dar și pentru august există zeci de rezervări.

Cosultantul în turism Orlando Oșan, spune că majoritatea sătmărenilor au ales anul acesta Grecia și Antalya – Turcia, cu avion din Cluj. Au existat însă și oferte pentru Grecia, cu autocar din Satu Mare. În Bulgaria au fost cumpărate oferte cu plecare din Baia Mare cu autocarul. „ Câteva pachete s-au cumpărat și pentru Republica Dominicană, cu avion din Madrid, dar puține, pentru că e mai scump“, susține Orlando.Mulți s-au orientat să facă rezervări cu reducerile de Early Booking, iar acum vânează ofertele last minute, fiind foarte avantajoase.

„Am dat spre Grecia, cu autocar din Satu Mare, la 190 euro pe persoana, pentru șapte nopti. Fără last minute această ofertă era peste 200 euro pe persoană“, a mai adăugat consultanul. O ofertă de ultim moment care a fost pe placul multor sătmăreni este la un hotel de patru stele, în Antalya. Un sătmărean va plăti astfel pentru șapte nopți 990 de euro, în loc de 1.500 cât era inițial.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu