Un singur candidat la șefia TSD Satu Mare

Raul Băbţan este singurul candidat la şefia TSD Satu Mare / Sursa foto: facebook.com

UPDATE

Singur candidat pentru funcţia de preşedinte TSD, Raul Băbţan a fost ales în unanimitate de către delegaţii prezenţi. Tot în unanimitate au mai fost aleşi Răzvan But – preşedinte executiv, Cătălin Groza – secretar executiv. De asemenea, în funcţia de vicepreşedinţi au fost aleşi Daniel Coza, Alin Donca, Alin Farcău, Vasile Fuşle, Lavinia Govor, Florin Hotca, Gavril Măguran, Adrian Mareş, Adrian Micle, Sergiu Stan, Florin Varga, Ciprian Ardelean, Marius Pop, Ionuţ Bujor, Ioana Bran şi Adriana Bălaj.

 

Raul Băbțan este singurul candidat la șefia TSD Satu Mare, Conferința Județeană urmând a avea loc azi, de la ora 17, 00 în sala de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare. Pentru funcția de președinte a fost depusă o singură candidatură, cea a lui Raul Băbțan, consilierul personal al președintelui PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Actualul președinte, consilierul județean Ciprian Ardelean, nu și-a mai depus candidatura din cauza unor diferențe de opinie cu conducerea organizației de seniori. Acesta  a fost ales președinte al organizației județene de tineret a Partidului Social Democrat Satu Mare în anul 2010.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. hunny says:

    Felicitari, un candidat cu realizări multe pentru tinerii din județul Satu Mare! !!

  2. nelu g says:

    asa-i la comunisti, un singur candidat si…unanimitate!

Postaţi un comentariu