Un număr de peste 20 de angajaţi de la Finanţe au fost disponibilizaţi

Foto:cbs-marmura.ro

Din cei 448 de angajaţi din fosta Direcţie Generală a Finanţelor Publice Satu Mare, au primit preavize de concediere emise de Direcţia Generală Regională Cluj Napoca 166 de angajaţi ai instituţiei.

Conform unui comunicat de presă emis de Agerpres, 71 de angajaţi din cei 166 au susţinut examen de testare profesională, în timp ce restul funcţionarilor publici au optat pentru posturi vacante de execuţie fără a exista suprapuneri pe posturi.

„La Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Satu Mare, în urma opţiunilor depuse au rămas un număr de 41 de posturi, pe care au candidat 64 de persoane. În urma susţinerii testării profesionale au fost ocupate toate posturile, două persoane au renunţat să participe la testare, urmând ca 23 de persoane să fie disponibilizate. Un număr de 16 persoane vor fi angajate la nou înfiinţata Direcţie Regională a Finanţelor Publice Cluj Napoca, ca urmare a opţiunilor depuse şi după testarea profesională pentru ocuparea unui post vacant în cadrul acesteia”, se arată în respectivul comunicat.

Distribuie:

Postaţi un comentariu