Un milion de stele. Aprinde şi tu o stea pentru copiii cu dizabilităţi!

Evenimentul va avea loc pe 11 octombrie, la ora 18.00, pe aleea Coposu

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare organizează în data de 11 octombrie a cincea ediția a evenimentului intitulat „Un milion de stele”. Este vorba despre o acțiune care are rolul de întărirea a solidarităţii faţă de copiii cu dizabilităţi şi familiile acestora şi sprijinirea celor peste 150 de copii îngrijiţi anual în cadrul centrelor de zi pentru copiii cu nevoi speciale şi a centrului de reabilitare al Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare.

Evenimentul va începe de la ora 18.00 și se va desfășura în patru orașe. În Satu Mare – pe Aleea Coposu, în parteneriat cu Palatul Copiilor din Satu Mare, în Carei – la Monumentul Ostaşului Român, în parteneriat cu casa de Cultură Carei şi Asociaţia Lăcrămioara, în Sighetu Marmaţiei – Piaţa Libertăţii, în parteneriat cu Primăria Municipiului Sighetu Marmaţiei și în Baia Mare – în Piaţa Revoluţiei, în parteneriat cu Asociaţia Diecezană Caritas Greco-Catolic Maramureş şi Grupul Muzical Cantando.

Scopul evenimentului în acest an este întărirea solidarităţii faţă de copiii cu dizabilităţi şi familiile acestora şi sprijinirea celor peste 150 de copii îngrijiţi anual în cadrul centrelor de zi pentru copiii cu nevoi speciale şi a centrului de reabilitare al Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare.

Aceşti copii beneficiază de servicii de înaltă calitate oferită de o echipă multidisciplinară specializată, compusă din medici, psihologi, psihopedagogi, logopezi, pedagogi, kinetoterapeut. Scopul acestor servicii este să ofere copiilor şansa de a avea o viaţă cât mai independentă în viitor. În semn de solidaritate şi sprijin aprinde şi tu o lumânare! Candelele pot fi procurate la faţa locului în fiecare oraş, în schimbul unei donaţii de 5 lei.

Distribuie:

Postaţi un comentariu