Trei tineri din Satu Mare au murit într-un accident de circulaţie la Botiz

Tinerii se aflau într-un Mercedes S550/ FOTO ziarulunirea.ro

Trei sătmăreni și-au pierdut viața în această dimineață în localitatea Botiz, după ce mașina în care se aflau a fost proiectată într-un cap de pod de pe marginea drumului. Conform datelor pompierilor, autovehiculul ardea în momentul sosirii acestora la fața locului. Trupurile tinerilor au fost scoase din masină de câțiva trecători, înainte să ia foc.

Tragicul eveniment a avut loc în jurul orei 5.20, pe DN 19, în localitatea Botiz. Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliției Județean Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism marca Mercedes S 550, pe DN 19 la km 139 + 50 m, în localitatea Botiz,  P. Paul de 32 ani, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a drumului. Se pare că la locul accidentului a intervenit și detaşamentul de pompieri Satu Mare, cu trei autospeciale şi o ambulanţă SMURD, deoarece cele trei persoane au rămas încarcerate.

„Ajunşi la locul accidentului la ora 05.31, pompierii militari au constatat că autoturismul Mercedes Michigan 5 HHH 99, ardea la compartimentul motor si bord. Cele trei persoane încarcerate, respectiv P.P. de 30 ani, B.V.M. de 27 ani si D.M. de 23 ani, erau decedate, fiind scoase din autoturism de către trecători. S-a acţionat pentru lichidarea incendiului, acţiune care s-a încheiat la ora 05.46“, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență ISU Someș Satu Mare.

 

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu