Tineri trimişi în judecată pentru comercializare şi consum de droguri

Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

O reţea formată din patru tineri care comercializau şi consumau droguri de mare risc pe raza municipiului Satu Mare au fost trimişi în judecată de poliţişti.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare sub directa coordonare a procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Satu Mare, au dispus trimiterea în judecată a cinci persoane, cu vârstele cuprinse între 20 şi 24 de ani, pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc, care au fost prinşi în luna iunie 2013 în flagrant în camera unui hotel de pe raza municipiului Satu Mare.

Daniel Gheorghe Sima, 23 de ani, Vasile Sima, 26 de ani, Mircea Vălean, 23 de ani, și Lorand Gyori, 24 de ani, sunt acuzaţi de deţinere şi vânzare de droguri de risc şi mare risc fără drept, constituire a unui grup infracţional, complicitate la vânzare de droguri de risc fără drept şi cumpărare şi deţinere de droguri de risc fără drept în vederea consumului propriu.

În urma percheziţiilor la domiciliile acestora s-au ridicat 62 grame cannabis, un pistol, un cântar electronic utilizat la cântărirea drogurilor, două pipe pentru consum de droguri şi 7 telefoane.

Cei patru au fost arestați pentru 29 de zile în 12 iunie, dar Curtea de Apel Oradea a i-a pus în libertate în 17 iunie, impunându-le doar interdicția de a nu părăsi localitatea de domiciliu și ridicându-le pașapoartele.

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. ELOL says:

    Zău ? Aşa îşi justifică DIICOT activitatea ? Serios. Au prins nişte mici găinari. Ruşine. Vreau să văd cum se prind infractorii mari. Am să-i enumăr; Magistraţii, Executorii, Expertii, Avocaţii, Traficanţii de carne vie, s.a.m.d.

Postaţi un comentariu