Atacuri între PDL și PSD. Andreea Paul și Mircea Govor fac schimb de suzete

Deputatul Andreea Paul și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor

Declarațiile pe marginea subiectului Luna Șes aprind spiritele pe scena politică sătmăreană. Principalii combatanți în această dispută sunt deputatul PDL de Țara Oașului, Andreea Paul și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor. Marți, în cadrul unei conferințe de presă, făcând referiri la liderul social-democrat, deputatul democrat-liberal a folosit în repetate rânduri apelativul „bebelușul Govor”, oferindu-i acestuia, la modul simbolic, o suzetă. Replica președintelui PSD nu s-a lăsat mult așteptată.

Disputa politică a avut ca punct de plecare întâlnirea pe care cei doi lideri sătmăreni au avut-o la Tășnad, împreună cu membrii Comisiei de Buget Finanțe a Camerei Deputaților. În urma acestei întâlniri, Mircea Govor a făcut o declarație de presă prin care afirma că proiectul Luna Șes nu reprezintă o prioritate pentru Andreea Paul, deputat de Țara Oașului.

„Este o minciună. Eu nu am declarat niciodată acest lucru. Este un nou exemplu despre cum bebelușul Govor înțelege să conducă județul. Prin minciună și dezinformare. După ce învaţă limba română îi dau şi lecţii de economie bebeluşului Govor. Şi după ce îşi controlează excesele comportamentale şi verbale tipice unui bebeluş”, a declarat Andreea Paul.

„În primul rând nu este o minciună ceea ce am declarat eu. Există o mulțime de oameni care au auzit-o pe doamna deputat spunând că Luna Șes nu este o prioritate. În al doilea rând, nu am nevoie de lecții de economie din partea nimănui. În același timp, nimeni nu are dreptul să mă facă bebeluș. Iar despre suzeta pe care mi-a oferit-o doamna deputat nu pot decât să spun că o accept și i-o ofer pe a mea la schimb. Asta este, vom face schimb de suzete dacă la acest nivel a ajuns discursul politic în Satu Mare”, a declarat în replică Mircea Govor.

Distribuie:

Postaţi un comentariu