Spaţiile de vânzare a produselor lactate au fost redeschise în pieţele Someş şi nr.1

Zonele de vânzare a laptelui şi produselor lactate din pieţele agro-alimentare Someş şi nr.1 din Satu Mare au fost redeschise după efectuarea unor lucrări minime de igienizare necesare obţinerii autorizaţiei de funcţionare. Sistarea vânzării produselor lactate în pieţele sătmărene a intervenit în urma  verificărilor efectuate în luna iulie, la nivel naţional, de către o comisie de la nivel central.

În continuare, Primăria Satu Mare, prin Administraţia Domeniului Public, va afectua lucrări de igienizare şi amenajare a zonelor de frig obligatorii în toate pieţele municipiului. În acest scop, în şedinţa extraordinară a Consiliului Local care a avut loc luni, 12 august, prin rectificare de buget, au fost alocaţi ADP  988.500 lei.

Întrucât în piaţa din cartierul Micro 17 se are în vedere efectuarea unor lucrări ample de modernizare, incluzând şi amenajarea zonei de frig, banii alocaţi prin rectificarea bugetară de luni sunt insuficienţi.  Primarul Dorel Coica afirmă că pentru completarea sumelor necesare, anul viitor se are în vedere inclusiv accesarea unor fonduri extrabugetare.

lactate-piata-satu-mare

Distribuie:

Postaţi un comentariu