Sindicaliștii din învățământ vor picheta Prefectura

Ioan Drăgan, președintele Sindicatului Învățământului Preuniversitar Satu Mare FOTO: satmareanul.net

Conducerea Sindicatului Învăţământului Preuniversitar (SIP) Satu Mare a stabilit calendarul acțiunilor pe care urmează să le întreprindă în zilele următoare. Sindicaliștii sătmăreni din învățământ intenționează să picheteze Prefectura în cursul zilei de 24 octombrie, iar apoi, pe 4 noiembrie, vor participa la protestul de la București.

Ioan Drăgan, preşedintele SIP Satu Mare, a transmis calendarul desfășurării activităților. În acest sens, pe 24 octombrie, ora 11.00, membrii sindicatului și lideri din învățământ vor desfășura un protest în fața Prefecturii Satu Mare. Pe 31 octombrie va avea loc întâlnirea cu parlamentarii şi comisia de dialog social la Prefectura Satu Mare, având ca subiect învăţământul şi legea dialogului social. Ultima manifestare care va încheia șirul celor de mai sus va avea loc pe 4 noiembrie, când reprezentanţii SIP vor participa la acţiunea de protest din Bucureşti.

De asemenea, membrilor și liderilor din unităţile de învăţământ le este adresată o ”solicitare imperativă” de a participa la pichetare.

Distribuie:

Postaţi un comentariu