De la o înjurătură la bătaie şi la acte de vandalism. Cum îşi fac dreptate şmecherii Sătmarului- VIDEO. UPDATE. Ce amenzi au primit protagoniștii

Micu s-a răzbunat pe Mercedesul lui Hotca

De la o înjurătură la bătaie şi la acte de vandalism. Toate acestea s-au întâmplat vineri, ziua în amiaza mare, în plin centrul municipiului Satu Mare, în spatele restaurantului Daemi.

Imaginile surprinse de un sătmărean arată cum proprietarul restaurantului, Dani Micu, iese pe uşa din spate dotat cu o bâtă de baseball şi loveşte cu furie Mercedesul decapotabil, aparţinând omului de afaceri Cristian Hotca, care era parcat în apropiere. Potrivit martorilor, Cristian Hotca se afla în momentul respectiv în sala de sport, care este situată în aceeași curte cu restaurantul Daemi. Din acest motiv, Hotca și-a parcat mașina de lux în parcarea din spate, dar pe locul care aparținea locatarilor. După cum reiese și din imaginile video de mai jos, patronul restaurantului s-a uitat atent să nu fie văzut de cineva din jur. Incidentul a fost filmat de o persoană aflată în zonă.

De cealaltă parte, Dani Micu susţine într-o declaraţie dată pentru PRO TV că a reacţionat astfel pentru că Hotca i-ar fi lovit soţia, scenă surprinsă de camerele de supraveghere din local.

“La niciun minut se vede pe cameră, vine nervos, intră în proprietatea privată a noastră, o caută în bucătărie şi, în secunda aia, chiar apăruse soţia mea. Fără să-i spună nimic, a început să o lovească. Nu pot să concep ideea că poate lovi o femeie”, a declarat Micu.

Soţia acestuia afirmă că a fost lovită pentru că a încercat să ridice ştergătorul de pe parbriz. “M-a lovit într-o parte şi în cealaltă, m-a scuipat şi m-a înjurat, mi-a vorbit foarte urât, pe motiv că am încercat să îi ridic ştergătorul de pe parbriz”, spune tânăra agresată. Tot scandalul ar fi pornit după ce tânăra a pus mâna pe ştergătoarele maşinii pentru că îi blocase locul de parcare.

Cristian Hotca a depus vineri plângere la Poliţie pentru distrugere, însă este de aşteptat ca şi tânăra să facă la fel.

UPDATE. Potrivit unui comunciat de presă remis duminică de Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare, polițiștii au stabilit faptul că, pe motivul ocupării abuzive a locului de parcare de către Cristian Hotca, Daniel Micu și soția sa, Cosmina, i-au adresat amenințări și au produs distrugeri la autoturismul primului, valoarea pagubelor ridicându-se la aproximativ 10.000 de euro.
Potrivit sursei citate, polițiștii au întocmit acte premergătoare pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare față de Daniel Micu și Cosmina Micu. Totodată, Daniel Micu și Cristian Hotca au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 lei fiecare, pentru provocare, respectiv participare la scandal.

Imagini de pe camerele de supraveghere găsiţi aici.

Distribuie:

Nu există Comentarii

 1. Galca says:

  Flaviu, tu nu cumva mergi cu caruta??

 2. vasile says:

  Batut an cap bolnav mental.

 3. nenea says:

  daca ala chiar a intrat abuziv pe proprietatea oamenilor si i-a dat una femeii si a injurat-o pentru simplul fapt ca a incercat sa-i ridice stergatorul ca atentionare ca a parcat abuziv pe locul altuia …. merita ce a primit …

  altii i-ar fi zgariat direct masina daca n-avea un biletel cu nr. telefon in parbriz, si n-ar fi stiut in veci cine a fost …

Postaţi un comentariu