Primarul Dorel Coica, supărat pe groapa lui Gyuszi. Ilyes dă replica

Primarul susține că "groapa lui Gyuszi" a devenit un loc de promenadă pentru şobolani

“Invit sătmărenii să facă propuneri cu privire la ce şi-ar dori să devină obiectivul acela plin de şobolani din pasajul pietonal Corneliu Coposu, construit cu mai mulţi ani în urmă cu cheltuieli foarte mari” – acesta a fost apelul lansat de primarul Dorel Coica sâmbătă, cu prilejul unei conferinţe de presă.

Obiectivul menţionat de edilul şef este amfiteatrul în aer liber amenajat în vecinătatea Băncii Transilvania, cunoscut şi sub denumirea de “groapa lui Gyuszi”, despre care primarul municipiului Satu Mare susţine că a devenit loc de promenadă pentru şobolanii care colcăie pe sub “pardoseala din lemn de teck care nici măcar nu este din Brazilia, aşa cum s-a lăudat fostul primar”.

“Deşi ar fi trebuit să reziste la toate intemperiile, lemnul acela s-a degradat foarte mult, iar acum, din cauza şobolanilor, reprezintă un pericol pentru copiii care se joacă în acel spaţiu” – a afirmat primarul.

Dorel Coica a mai spus că sătmărenii pot să posteze sugestiile pe site-ul oficial al Primăriei Satu Mare, www.satu-mare.ro,   deoarece se doreşte transformarea acelui spaţiu în orice altceva, chiar şi într-un patinoar. Doar bani să fie – spunem noi.

Fostul primar Iuliu Ilyes a replicat imediat pe contul său de Facebook, fiind de părere că soluția cea mai la îndemână este stârăirea șobolanilor.

“Un sfat despre şobolani domnului primar Coica : Acolo unde apar, nu trebuie distruse blocurile de locuinţe sau demolate casele, nu trebuie umplute pivniţele sau astupate canalele, nu trebuie arate curţile sau parcurile. nu trebuie transformate pieţele. Trebuie stârpiţi şobolanii ! Este un efort mult mai mic, este mult mai simplu şi este mult, mult, mult mai ieftin. Doar trebuie făcut !”, a spus Ilyes.

 

 

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Carlin says:

    “Groapa” amenajata este un loc, ok, desi nu am pasit niciodata acolo. Parintii isi scot copii acolo, e ok, dar numai pana cand se aproba tot felul de tampenii, unde canta copii fara voce la volum deranjant ce depaseste orice concert public. Propun ca autorizatiile pentru concerte sa se aprobe doar sub geamul lui GYUSZI asta.

Postaţi un comentariu