PlopStock. Muzică rock și pâine cu untură printre butoaie cu bere

Plopstock a început joi seara

Festivalul rock PlopStock a dat startul distracției pentru iubitorii de muzică rock din Satu Mare. De la eveniment nu a lipsit berea ieftină şi pâinea cu unsoare atât de apreciată de către participanţi.

Festivalul aflat la a IV-a ediţie are loc pe strada Fabricii nr. 20, în fața binecunoscutului local Fântână cu Bere,  frecventat de iubitorii muzicii rock. Timp de două zile, de aici va răsuna muzica antrenantă a formaţiilor invitate din Satu Mare, Cluj Napoca şi Baia Mare. Promovând muzica live şi curăţenia, organizatorii Mihai Antonescu, Vlad Bretan, Matei Silaghi, Kolcsey Tomi şi Radu Muntean îşi doresc să atragă în acest an 1000 de participanţi în cele două zile de festival. „Festivalul PlopStock este organizat cu mult suflet. Am încercat să aducem în faţa sătmărenilor trupe care să se potrivească cu felling-ul pe care dorim să îl transmitem “, a declarat Vlad Bretan, pentru Transilvania Reporter.

La umbra celor doi plopi aflaţi în spaţiul destinat festivalului, cu scena amplasată lângă o veche centrală termică, având un decor ingenios format din baloţi de paie, paleţi din lemn şi graffitti, festivalul PlopStock se dovedeşte a fi un succes în rândul tinerilor dornici de distracţie.

Sătmăreni de toate vârstele, fani ai muzici rock, au cântat și au dansat la concertul susținut joi seara la festivalul PlopStock. Startul petrecerii a fost dat de Cserey Csaba & Friends cu un drum show de senzaţie. Odată cu lăsarea întunericului a început şi petrecerea sub clar de lună, unde tinerii prezenţi în număr mare s-au distrat copios. Spectatorii au savurat fiecare moment al concertului susţinut de trupele The Phoenix, Satellites, Ultimu’Nivel şi Random.

Marcela Papici, viceprimarul oraşului Satu Mare a fost şi ea prezentă la eveniment susţinând iniţiativa tinerilor. Atâta răzvrătire faţă de ce e tradiţional, într-un mod bine organizat şi cu multă pasiune nu poate decât să mă emoţioneze. Aceşti tineri sunt un exemplu “, a declarat Marcela Papici.

Astăzi, spectacolul va începe din nou, de la ora 18.00. Trupele ce vor urca pe scenă sunt: Inedit; Illuminati; Uni-form; Ska-nk; Mushroom Story.

Text: Sergiu Podină

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu