Penny construiește un supermarket la Negrești

Magazinul va fi situat pe strada Victoriei nr. 79 / Sursa foto: jurnaldeoas.ro

Societatea Rewe Projectentwiklung România SRL a început construcţia supermarketului Penny din oraşul Negreşti-Oaş, situat în imediata vecinătate a Primăriei, pe strada Victoriei nr. 79. Reprezentanţii firmei au declarat că magazinul va fi funcţional până la sfârşitul acestui an, deschiderea oficială urmând să aibă loc cel mai probabil la începutul lunii decembrie. Acesta va fi al 143-lea magazin Penny Market care va fi deschis în ţară și al doilea supermarket din Țara Oașului, după Unicarm.

Reprezentanţii investitorului au declarat că, din calculele lor, se mizează pe 18% din populaţia oraşului Negreşti-Oaş. De asemenea, se mai are în vedere acapararea celor care până acum îşi făceau cumpărături la marile magazine din Satu Mare sau Baia Mare, orașe aflate la o distanță de 48 respectiv 35 km de Negrești.

În supermarketul Penny vor fi comercializate peste 1.400 de articole, de la alimente de bază până la electrocasnice uşoare, atât de producţie internă cât şi din import. Magazinul de la Negreşti-Oaş va fi identic cu cel de la Satu Mare, dar va avea în plus o carmangerie. Acesta va avea un spaţiu de vânzare de circa 850 de mp, o parcare de 75 de locuri, din care trei destinate persoanelor cu dizabilităţi, depozite şi spaţiu de recepţie marfă.

Distribuie:

Postaţi un comentariu