O mamă de 18 ani și-a băgat bebelușul de șapte luni în spital

Copilul a fost transportat la spital cu o ambulanţă / sura foto: jurnalul.ro

Un băiețel de numai șapte luni a ajuns, miercuri, la Spitalului Municipal din Carei după ce a fost bătut de mama sa. Încidentul s-a petrecut la locuința acesteia din localitatea Sanislău, unde tânăra, în vârstă de 18 ani, și-a lovit cu pumnii şi palmele copilul.

Miercuri după-masa, tânăra mamă se afla singură în locuinţa din Sanislău, cu băieţelul său de 7 luni, fetiţa mai mare fiind la bunică. Femeia, aflată sub influenţa băuturilor alcoolice, a început să-şi lovească băieţelul cu pumnii şi palmele peste cap şi mânuţe, rănindu-l. Văzând comportamentul tinerei  un localnic a apelat numărul de urgenţă 112, iar o patrulă de poliție a intervenit de urgenţă la faţa locului.

Copilul avea pe corp urme vizibile de violenţă şi a fost transportat cu o ambulanţă la Secţia Pediatrie a Spitalului Municipal Carei. Mama în schimb, fiind sub influenţa alcoolului, a devenit agitată, recalcitrantă, dar după mai multe ore, când şi-a revenit din starea în care se afla, a cerut să-şi revadă copilul, fără a-şi aminti că l-a agresat. Erzsebet M. s-a ales cu dosar penal, fiind cercetată pentru pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Distribuie:

Postaţi un comentariu