Numărătoare inversă pentru admitere

Elevii din întreaga țară așteaptă cu nerăbdare repartizarea computerizată la liceu, repartizare care va avea loc mâine, 16 iulie. Listele finale cu elevii admiși se vor afișa marți pe site-ul Ministerului Eduației, iar miercuri acestea vor putea fi vizualizate și la fiecare unitate de învățământ.

Marţi se va face repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapă de admitere, în ordinea descrescătoare a mediilor de admitere şi în funcţie de opţiunile candidaţilor de pe fişa de opţiuni. Aşadar, părinţii şi elevii din Satu Mare vor putea consulta situaţia la nivel naţional pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare în cursul zilei de marţi. Afişarea listelor cu elevii repartizaţi se va face miercuri, pe 17 iulie, la sediul şcolii generale absolvite, dar şi la licee.

În perioada 17-26 iulie 2013, absolvenţii depun dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi, potrivit metodologiei de admitere la liceu. Actele necesare la înscriere sunt: cererea de înscriere, cartea de identitate (dacă este cazul) şi certificatul de naştere, în copie legalizată, adeverinţa cu notele şi media generală obţinute la Evaluarea Naţională din clasa a VIII-a, foaia matricolă pentru clasele a V-a sau a VIII-a (cu calculul mediei generale) și fişa medicală.

 

Distribuie:

Postaţi un comentariu