Mașină furată din Spania, descoperită la Satu Mare

Sursa foto: oradedolj.oradestiri.ro

O mașină care figurează ca fiind furată din Spania din luna martie a fost descoperită de polițiștii de frontieră în municipiul Satu Mare. La volanul mașinii în valoare de 15.000 de euro se afla un sătmărean, care este cercetat acum pentru infracțiunea de tăinuire la furt.

Potrivit unui comunicat de presă remis de ITPF Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră au oprit pentru control joi, în jurul orei 13.00, pe o stradă din municipiul Satu Mare, un o mașină marca Mitsubishi Outlander, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare din Spania. Mașina era condusă de Vasile Ovidiu A., în vârstă de 36 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Spania din luna martie 2013.

Șoferul a spus că în data de 6 noiembrie a.c. a făcut schimb de autoturisme cu o altă persoană,  și că nu știa că mașina este furată.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 15.000 euro, a fost indisponibilizat la sediul STPF Satu Mare pentru continuarea cercetărilor. Sătmăreanul este cercetat acum pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

Distribuie:

Postaţi un comentariu