Marş împotriva agresiunilor sexuale asupra minorilor şi a pedofililor

Sursa foto: dcnews.ro

Un marş împotriva pedofililor şi agresiunilor sexuale asupra minorilor va avea loc duminică în Satu Mare. Andreea Demeter şi Edita  Enciu, organizatoarele acţiunii, îi invită pe sătmăreni să fie solidari în acest demers, deoarece indiferenţa societăţii este determinată în primul rând de acceptarea agresiunilor sexuale la care sunt supuşi numeroşi copii.

Cele două, iniţiatoarele singurului proiect pe această temă din România, afirmă că agresiunea sexuală asupra minorilor  şi pedofilia sunt încă un subiect tabu în ţara noastră, în ciuda numeroaselor întâmplări nefericite care au loc. Copiilor, dar uneori şi părinţilor le este frică să vorbească despre coşmarul pe care îl trăiesc în acele momente, de aceea este timpul să se facă primul pas în combaterea acestor agresiuni.

Marşul va avea loc duminică,   între orele 18:00-20:00 pe următorul traseu: pornirea din Piaţa “25 Octombrie”, deplasarea pe pasajul “Corneliu Coposu” şi în jurul sensului giratoriu din centru, revenirea pe platoul din centrul nou, urmată a aprinderea de candele în faţa Palatului Administrativ.

Distribuie:

Postaţi un comentariu