Liderul conservator Cristinel Smadu neagă acuzațiile de corupție

Președintele PC Satu Mare, Cristinel Smadu

Președintele PC Satu Mare, Cristinel Smadu, neagă acuzațiile care i se aduc în denunțul depus la DNA București de un fost consilier al ministrului Agriculturii, Daniel Constantin.  Cristinel Smadu spune că acuzațiile că ar fi cerut șpagă unor primari 5% din valoarea contractelor derulate prin Centrul Regional Nord-Vest Satu Mare sunt aberante și neadevărate.

“Nu am cunoștință de acest dosar, nu am fost chemat niciodată la DNA, dar e probabil un denunț care poate fi verificat dacă este adevărat sau nu. Acum aud prima oară de acest denunț. Am lipsit vreo două săptămâni, am fost plecat într-o delegație politică în China și am verificat să văd dacă nu am primit ceva emailuri. Sunt niște minciuni”, a spus Cristinel Smadu.

Președintele PC Satu Mare neagă și că ar fi intervenit pentru consultantul Paul Smerenciuc, dar și că ar fi favorizat firma Bill Class SRL din Satu Mare, oferindu-i prin achiziție directă efectuarea de diverse contracte de servicii și furnizări de consumabile pentru Compania Națională Aeroporturi București. Cristinel Smadu spune că firmele la care a fost asociat au intrat în insolvență din cauza mediului economic  nefavorabil, insolvența fiind cerută de bănci în 27 noiembrie 2009, în acel moment firmele fiind la zi cu plățile către bănci. El spune că datoriile de 4 milioane de euro au fost garantate cu active ale societății.

Smadu spune că a a fost director general adjunct al Companiei Naționale Aeroporturile București din luna august a anului trecut până pe 13 septembrie 2013, când în urma reorganizării companiei a fost schimbat din funcția de director general adjunct și numit consilier al directorului geeneral.

„Sunt informații complet false, nu au nimic a face cu realitatea, e greu din poziția de lider al unui partid aflat la guvernare să mă disculp”, a afirmat președintele PC Satu Mare.

Distribuie:

Nu există Comentarii

  1. Razvan says:

    mai baietzica, mah smadule, te-ai gasit tocmai tu sa cochetezi cu politica… Inapoi in Motru mai baietzas, acolo sa-ti impui spaga si jmenurile pe banii statului. Nu in SM. Crezi ca daca batranu’ Chirculescu te-a propulsat in afaceri iti poti permite sa furi, sa santajezi si sa mituiesti in halul asta ? Ai impresia ca daca cumnata-ta e judecatoare vei scapa de raspunderea penala ? Mah baietzica, stai cuminte pe fundul tau…

Postaţi un comentariu